Home Articles Downloads Discussion Forum Web Links News Categories
Users Online
Guests Online: 1
No Members Online

Registered Members: 1,729
Newest Member: zloyaw
View Thread
DependenT - Zone | Diverse | Steam
Author Cum obtii Steam.... !
dpzone
Super Administrator

Posts: 54
Joined: 03.06.07
Posted on 08-06-2007 12:32
» GamesZone.ro ofera acum vizitatorilor sai keyuri de Steam pentru CS1.6:

40RON (400.000lei) licenta pentru Counter-Strike 1.6 si Condition Zero. O data cumparata, licenta nu expira si poate fi folosita oricand, pentru o perioada nelimitata de timp!.


» Ce este Steam?

Steam este un program de distributie online a jocurilor realizat de Valve Software. (creatorii Half-Life, Counter-Strike)
Printre cele mai importante jocuri aflate in oferta se numara si Half-Life - Counter-Strike 1.6
Prin Steam, se poate downloada orice joc afla in lista de distributie. Activarea jocului se face in totalitate online prin introducerea unui "Key", pentru fiecare joc cumparat.


» De ce Steam?

• Pentru jucatori:
- posibilitatea de a folosi VAC si de a scapa de acuzatii nefondate de "cheating"
- stabilitatea serverului (serverele cu steam, updatate la zi nu pot fi blocate)


• Pentru administratorii de servere:
- stabilitatea serverului (serverele cu steam, updatate la zi nu pot fi blocate)
- posibilitatea de a folosit ultima versiune de VAC (Valve Anti Cheat)
- posibilitatea de a da ban pe SteamID (si implicit de a scapa de cei care isi schimba IPul pentru a evita banurile, sau pentru a evita banarea unei intregi retele pentru un singur utilizator).


» Cum pot obtine Key-uri de Steam?

Plata se poate face la sediul GamesZone (Str. Ialomicioarei nr. 20, Sector 1, Bucuresti de Luni pana Vineri intre orele 11AM si 6PM - vezi harta) sau in contul bancar BCR 2511.1-5795.1/ROL (IBAN RO76RNCB5020000057950001) deschis la BCR Sector 2 pe firma AllService AG SRL. ATENTIE: aveti nevoie de buletin pentru a putea plati, atat la banca cat si la sediu.
In cazul in care platiti prin banca, la "explicatii depunere" trebuie trecuta o adresa valida de e-mail pe care sa poata fi trimis Key-ul (in caz in care nu va intreaba "explicatii depunere" trebuie sa mentionati dvs)! Totodata, daca platiti prin banca, trebuie platita o taxa sumplimentara de 1RON (10.000lei) pentru cheltuielile postale provenite din trimiterea facturii (in total 41RON - 410.000lei). AVETI nevoie de factura in cazul ca veti avea vreodata probleme cu contul de steam pentru a demonstra ca sunteti posesorul de drept al acelui Key.
ATENTIE! Daca plata este efectuata de la o alta banca decat BCR trebuie platit in plus comisionul de transfer de la alta banca la BCR in valoare de 2.5RON (in total 43.5RON - 435.000lei daca includeti si taxa pt expedierea facturii). Fiti foarte atent la acest detaliu deoarece nu vom trimite Keyul in caz ca nu este achitat si comisionul pentru transferul de la alta banca la BCR.
Trebuie facuta confirmarea platii prin trimiterea unui mail la care sa aiba atasat dovada platii (scan-ul chitantei primite la banca - in caz ca nu aveti scanner/aparat foto cu rezolutie mare trebuie sa asteptati pana la confirmarea platii, ce poate sa dureze una sau doua zile), si urmatoarele informatii: nume, prenume, CNP, adresa (informatii necesare pentru facturare) si optional un nr de tel mobil/fix . Keyul este primit ca raspuns la mail a doua zi de la data platii.

sau poti trimite SMS la numarul 7654 cu cuvantul LICENTA ( tarif 10$+tva ) si iti va trimite prin telefon CD-KEY-UL


Web Site : www.dpzone.ro & dpzon3.3x.ro
Server cs : cs.dpzone.ro
Forum : http://forum.dpzone.ro
DCHUB : dchub.dpzone.ro & dchub://dpzone.no-ip.info
Contact : admin@dpzone.ro
contact@dpzone.ro
Send Private Message
Jump to Forum:
Login
Username

Password



Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.